AVI-GIIS SRL

Avi – Giis SRL s-a înființat în anul 1991 având ca activitate de bază abatorizarea, tranșarea și prepararea cărnii. În urma dezvoltării continue și ca urmare a investițiilor făcute începând cu anul 2005 AVI-GIIS a renunțat la activitatea de abatorizare, concentrându-se pe producția de preparate din carne, produse tradiționale, preparate tradițional în adevăratul sens al cuvântului, fără adaosuri sau substanțe de sinteză, neinjectate, folosind numai condimente și mirodenii naturale, operațiunea făcându-se manual, așa cum făceau bunicii și cum ar putea face oricine la el acasă.

Principalul obiect de activitate îl reprezintă producerea de preparate naturale, în componența cărora nu intră nici un fel de aditivi ori substanțe artificiale, considerând că doar prin această modalitate, preparatele naturale AVI-GIIS vor reprezenta o nișă pe piața internă și externă. Procesul tehnologic implementat este unul unic, un proces de fabricaţie clasic, simplu dar în condiţii moderne de lucru.