Despre proiect

Cooperare pentru dezvoltarea pieţei locale prin integrarea lanţurilor scurte de aprovizionare în zona localităţilor Stupărei, Băile Olăneşti (jud. Vâlcea) şi Dăbuleni (jud. Dolj)

Obiectivul proiectului „Cooperare pentru Dezvoltarea pieței locale prin integrarea lanțurilor scurte de aprovizionare în zona localităților Stupărei, Băile Olănești (județul Vâlcea) și Dăbuleni (județul Dolj)” este înființarea unei piețe locale în zona localităților Dăbuleni (județul Dolj), Stupărei și Băile Olănești (județul Vâlcea) bazată exclusiv pe dezvoltarea lanțurilor scurte de aprovizionare în această zonă prin intermediul activităților derulate de parteneriatul constituit.

Partenerii proiectului

Lider de proiect

Partenerul 1

Partenerul 2

Partenerul 3

AVI-GIIS SRL

AVI-GIIS SRL produce preparate tradiționale în adevăratul sens al cuvântului, fără adaosuri sau substanțe de sinteză, neinjectate, folosind numai condimente și mirodenii naturale.

Gilbert Gil SRL

Gilbert Gil SRL este unul din furnizorii importanți de materie primă, reprezentată de carnea de porc, pentru liderul parteneriatului, compania AVI-GIIS SRL.

Diaela Tour SRL
Vâlcea

Diaela Tour SRL deține complexul comercial și turistic „Europa”, inaugurat în 2009, care cuprinde o pensiune și un restaurant cu produse tradiționale.

Asociația Producătorilor Tradiționali, Meșteșugari și Artizani Vâlcea

Asociația Producătorilor Tradiționali, Meșteșugari și Artizani Vâlcea domeniul promovează produsele tradiționale în regiunea Olteniei.